Thursday, August 4, 2011

FW: 5 RINGGIT RACE???

Hah! Coach Azlei sudah mencanangkan pada umum tentang race 5 ringgit. Tapi pada hari RABU??? biar benar??? Orang keje lah Coach!

 

Mesti mengujakan melihat bekas-bekas atlet kebangsaan mendayung setelah sekian lama.. guys!! Mampu ker? Gi minum anlene 4 minggu sblm game.. nanti ada yang tulang aptah riuk... ekekekeke…. (termasuk aku la tu)

 

Aku pun teringin nak main! Hahahaha.. single scull.. hmmm.. kena tgk sapa lawannya dulu.. ble makan tak? Double scull ngan sapa ek? Nak ajak afong, dia fit ooooo... karang kena marah dalam bot.

 

Utk rowers PKS (Pusat Kecemerlangan Sukan) yang gigih berlatih di bulan ramadhan ini di bawak sinar terik mentari.... bersabarlah.. usaha anda pasti mendapat ganjaran kemenangan.. insya' allah.

 

UTM pun dah mula berlatih untuk VBR.. UiTM.. entahlah… macam2 isu…. Patah dah agaknya semangat lenny menunggu program yang aku tak boleh laksanakan kalau x der komitmen dari uitm…. Duhh!!! Hafiz baru telefon semalam mintak aku submit training plan hujung minggu sahaja… duhh lagi… pehal hujung minggu jerw.. mana kem latihan…? Macam2 sakit manusia nih.. payah…

 

UiTM rowers… bare with me, ok! Don’t go anywhere…

 



Note:
The information and attachments contained in this communication is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed. It may contain confidential or legally privileged information. If you are not the intended recipient you are hereby notified that any disclosure, copying, distribution or action taken in reliance on the contents of this information is strictly prohibited and may be unlawful. If you have received this communication in error, please notify us immediately by responding to this email and delete it from your system. DRB-HICOM neither warrants the integrity of the information transmitted nor accepts liability for the proper and complete transmission of this communication.

No comments: